• Gesprekken

Gesprekken

The way out is in (Thich Nhat Hanh)

 

Heb je onrust in je hoofd? Of het gevoel dat je meer moet doen dan in je dag past? In dubbele spagaat tussen kinderen, partner en werk? Heel boos op iemand van wie je houdt? Is het even niet meer duidelijk hoe nu verder?

Catherine en Hubert zijn boeddhistisch psycholoog en werken anders dan de meeste coaches, psychologen of therapeuten.

Boeddhistische psychologie begint met stilte. In de stilte heb je de kans om jezelf en elkaar te ontdekken als prachtige schakels in een wonderbaarlijke wereld.

 

We bieden de volgende mogelijkheden aan voor gesprekken:

Kennismaking

Een gesprek met Catherine en Hubert van ongeveer een halfuur, voor kennismaking en inventarisatie van de behoeftes.

Tarief

Gratis voor een gesprek van 30 minuten

Persoonlijk gesprek

Maak een afspraak met Catherine of Hubert voor een 1-op-1 gesprek. Ieder gesprek staat op zichzelf. Soms kun je na 1 gesprek alweer zelf verder, soms merk je dat het zinvol is om meerdere keren af te spreken.

Tarief

€ 60,00 per gesprek van 60-90 minuten

Samen met je partner

Als je als stel wilt komen, dan hebben we eerst een gesprek met ons vieren. Afhankelijk van de situatie kan er een behoefte zijn om vervolgens individuele gesprekken te voeren. We ronden altijd af met een gezamenlijk gesprek.

Tarief

€ 90,00 per gesprek van 60-90 minuten

Als gezin

Het is prachtig, als ouder of als ouders, om samen met je kind of kinderen te komen, of als kind(eren) om je ouder(s) mee te brengen. Ieder gezinslid is volwaardig, ongeacht de leeftijd. In De Binnenplaats is genoeg ruimte voor iedereen, en de stilte helpt om je gedachten te ordenen, en om echt te luisteren naar wat de ander te zeggen heeft.

Tarief

€ 90,00 per gesprek van 60-90 minuten